Maksers voor buiten
  1. Home
  2. Blog
  3. Top 5 Mooie Mondkapjes Voor Vrouwen

Top 5 Mooie Mondkapjes Voor Vrouwen

Als moderne vrouw zijnde is het natuurlijk belangrijk om te weten welke mooie mondkapjes voor vrouwen er zijn. De standaard wegwerp mondkapjes zijn natuurlijk verschrikkelijk om te moeten dragen; behalve dat ze niet heel relaxed zitten en vaak ook nog kriebelen door het goedkope materiaal waar van ze gemaakt zijn is er nog een ander groot probleem. Wegwerp mondmaskers zien totaal niet uit!

Daarom een overzicht van mooie mondkapjes voor vrouwen, mondkapjes die jouw fashion stijl uitdragen en daarnaast ook nog eens herbruikbaar zijn. Hierdoor hoef je niet persé iedere dag een nieuw mondkapje te kopen. Je kunt gewoon je fashionable mondkapje wassen en de dag erna weer opnieuw gebruiken. Zo voldoe je makkelijk aan de plaatselijke corona regelementen en zie je ook nog eens goed uit.

Maar welke mooie mondkapjes voor vrouwen zijn nu het leukst? Smaak is natuurlijk persoonlijk maar we hebben een top 5 gemaakt van de leukste mondmaskers voor vrouwen die wij op het internet kunnen vinden. Eigenlijk zouden ze allemaal gewoon op nummer één kunnen staan, maar dat ligt geheel aan je eigen smaak natuurlijk.

Nummer 5: Het Ibiza Mondkapje

Ben je helemaal verliefd zijn op het Spaans – Balearaanse eiland Ibiza? Dan zal dit mondkapje dé uitkomst zijn. Nu we even een jaartje niet kunnen feesten (of kunnen genieten van de heerlijke eettentjes en romantische zonsop- en -ondergangen) op het welbekende party eiland zullen we toch op een manier herinneringen op moeten halen. Met het Ibiza Mondkapje Eivissa zul ook jij je weer één voelen met het eiland gevoel. Laten we hopen in 2021 weer mét z’n allen kunnen genieten van de zon en de heerlijke deuntjes die Ibiza biedt!

Nummer 4: Het Mondkapje met Hartjes

Een van de schattigste mooie mondkapjes voor vrouwen die wij op het wereld wijde web hebben kunnen vinden is dit mondkapje met hartjes. Een ogenschijnlijk simpel ontwerp met verschillende kleine rode hartjes met een groots effect: diegenen die jij ontmoet zullen meteen weten wat voor lieve en aardige meid jij bent ;).

Nummer 3: Luipaard Mondkapjes

Voor de dame met pit is er maar één patroon wat er toe doet: het luipaard printje. Ook bij de categorie mondkapjes kunnen we je goed nieuws melden: luipaard mondkapjes. Deze exotische mondkapjes springen meteen in het oog. En is het standaard witte luipaard mondkapje niet exotisch genoeg? Dan hebben we ook nog een versie in het roze gevonden die nét nog wat meer pit heeft.

Nummer 2: Kanten Mondkapjes

Stel: Je hebt je leukste jurkje uit de kast getrokken, je haar een uur lang staan krullen op de badkamer en ziet er helemaal tip top uit. Je loopt over straat naar die leuke date en moet dan opeens een mondkapje op; hoe zorg je ervoor dat je die sexy look vasthoudt? Met hét kanten mooie mondkapjes voor vrouwen zal jij direct opvallen. Behalve in het zwart hebben we ook een turquoise versie gevonden, altijd leuk om de juiste combinatie te maken.

Nummer 1: Het Gouden Mondkapje

Een van de mooiste kleuren ter wereld is natuurlijk de kleur goud. Menig dame heeft meerdere accessoires van goud om hun outfit helemaal af te maken. Dus waarom dan niet hét accessoire van dit moment niet in het goud? Helaas is het geen écht goud (dat zou een beetje duur worden) maar dit gouden mondkapje zal jouw look wél helemaal af maken. Direct je omgeving beschermen tegen corona én ook nog een van dé mooie mondkapjes voor vrouwen dragen.

Voor iedere dame een keuze.

Er zijn dus meer dan genoeg mooie mondkapjes voor vrouwen te vinden. Voor iedere type dame is er wel een mondmaskertje te vinden dat perfect bij ieder outfit zal passen. Hou je liever je vrienden een beetje voor de gek? Kijk dan eens bij de Top 5 Grappige Mondkapjes.
mooie mondkapjes voor vrouwen

Op zoek naar je eigen ontwerp mondkapjes? Kijk dan bij onze partner DrukHuis.com

Menu