Maksers voor buiten

Dé manier om het leven nóg wat leuker te maken zijn natuurlijk grappige mondkapjes. Als je dan persé een mondkapje op moet is het natuurlijk nog veel leuker om de rest van de wereld een beetje te vermaken als je over straat loopt of een winkel bezoek doet. Daarnaast zullen je vrienden én vriendinnen op school ook nog eens aangenaam verrast zijn mét jouw grappige mondmasker. Daarom hebben we een top 5 gemaakt (want een top 10 is natuurlijk weer veel te veel keuze) van de grappigste mondkapjes die er op het internet te vinden zijn. Maak de wereld (en de situatie) weer een beetje leuker door een mondkapje te kopen uit deze top vijf grappige mondkapjes.

Overigens, die saaie wegwerp maskers zijn veel te duur uiteindelijk want je kunt ze namelijk maar één keer dragen. Daarna zal je alweer een nieuwe moeten kopen en dus is het een verstandig idee om een herbruikbaar mondkapje te kopen zodat je jouw mondkapje keer op keer opnieuw kunt gebruiken.

Nummer 5: Het Tekkel / Dachshund Mondkapje

Een beetje als grap begonnen en uiteindelijk een van de grappigste mondmaskers die je op dit moment kunt krijgen. Op het eerste gezicht lijkt het kriebeltje helemaal nergens op, maar echte fans van tekkels zullen dit masker dírect herkennen als hét masker voor de echte tekkelfan. Vind jij deze langwerpige honden ook helemaal vet? Dan is dit Tekkel ontwerp een van de grappige Mondkapjes voor jou.

Nummer 4: Het Halloween Beast Mondkapje

Pérfect voor Halloween, en voor je het weet is het zover; Oktober. De maand van de enge beesten en zo kun ook jij over straat met een beetje een eng (maar ook wel grappig) mondkapje. Laat het beest in je los en ren achter die vervelende kinderen aan die je snoepkast leeg willen halen.

Nummer 3: Het Dollarprint Mondkapje

Misschien een beetje banaal maar voor de echte ‘hustler’ is het Dollar Print Mondkapje natuurlijk dé keuze. Laat die centjes maar rollen en koop gauw dit toffe mondmasker. Eigenlijk zijn deze grappige mondkapjes ook gewoon veel te goedkoop natuurlijk. Maar voor jullie echte hustlers is dit natuurlijk de beste investering die je kunt maken.

Nummer 2: Het Tijgerprint Mondkapje

Fout? Natuurlijk. Lekker fout? Absoluut. Het tijgerprint mondkapje is natuurlijk niet voor iedereen. Je zult een beetje apart moeten zijn om dit mondkapje te kunnen ‘pullen’. Maar, gezien de wereld nu toch een beetje op een wilde jungle lijkt is dit mondkapje perfect voor jou. Overigens is dit ook meteen het pérfecte mondkapje voor de mensen die fan zijn van de Netflix hitserie The Tiger King.

Nummer 1: Het La Case de Papel Mondkapje

Mocht je deze zomer van plan zijn om de Koninklijke munt in Spanje te veroveren dan heb je deze beslist nodig. Met dit mondkapje infiltreer je moeiteloos de bank samen met behulp van de professor. Wellicht spreek je na het dragen van dit mondkapje zelfs vloeiend Spaans ;)! Daarnaast mag je met dit mondkapje gewoon in Barcelona of Ibiza over straat. Speciaal voor alle fans van de Netflix Hitserie ‘La Casa de Papel’

Grappige Mondkapjes; Leuk om te zien voor iedereen!

Zoals je ziet zijn er meer dan genoeg grappige mondkapjes te vinden om jouw look helemaal af te maken. Laat je vrienden, en de wereld om je heen, genieten van jou grappige keuze Nieuwsgierig naar nog meer vette ontwerpen? Neem hier een kijkje bij ons mondkapjes overzicht.
Mondkapje La Casa de Papel

Op zoek naar je eigen ontwerp mondkapjes? Kijk dan bij onze partner DrukHuis.com

Menu