Maksers voor buiten

Standaard mondkapjes zijn natuurlijk super saai om te dragen, niet alleen qua ontwerp zijn fashion mondkapjes veel leuker, de wegwerp variant is daarnaast ook nog eens flink vervuilend voor het milieu. Je kunt ze namelijk maar één keer dragen daarna zal je alweer een nieuwe moeten kopen.

Daarnaast worden op steeds meer plekken een mondkapje verplicht. Of je nu nog snel op vakantie gaat in het buitenland voordat het volgende gebied op oranje springt of je weer aan je school periode begint na de zomervakantie; er is een goede kans dat je te maken krijgt met een mondkapjesplicht.

Daarom is het een verstandig idee om herbruikbare fashion mondkapjes te kopen zodat je jouw mondkapje keer op keer opnieuw kunt gebruiken. Het andere voordeel? Je kunt ook nog eens kiezen uit aardig toffe ontwerpen!

Nummer 5: Het Klassieke Mondkapje

Met stipt op nummer 5 is het klassieke mondkapje. Gewoon een simpel ontwerp welke niet te veel opvalt in een mooie bruine kleur. Perfect voor bij je business casual outfit. Niet te schreeuwerig en niet te gek, maar wel prima voldoen aan de mondmasker maatregels zoals ze gelden momenteel. Een van de fashion mondkapjes welke eigenlijk prima op iedere outfit zal staan, maar we raden wel bruine schoenen aan om het af te maken ;)!

Nummer 4: Het Burberry Mondkapje

Echte fashionista’s kennen het stofpatroon Burberry natuurlijk van binnen en van buiten. Voor de stylish man (of vrouw) die graag hun voorliefde voor kwaliteit en class willen tonen is het Burberry mondkapje natuurlijk de perfecte uitkomst. Mooi te combineren met iedere casual kleding stijl, en zelfs prima te mixen met andere burberrystof artikelen zoals een leuke sjaal, broek of blazer. Je zult meteen opvallen op straat, een statement maken en een van de fashion mondkapjes van hét moment dragen.

Nummer 3: Het Businessclass Mondkapje

Voor de échte zakenman (of zakenvrouw) bestaat er dé keuze qua mondkapjes van dit moment: Het BusinessClass mondkapje. Perfect om te dragen tussen de meetings door, of tijdens de meetings. Met een simpel maar strak ontwerp en als hoofdkleur blauw zal dit mondkapje pérfect bij jouw maatpak passen. Onze tip? Zorg dat je een stropdas in dezelfde stijl of kleur vind en je zult dé zakenman van Nederland worden (in 2020 dan).

Nummer 2: Het Camouflage Mondkapje

Camouflage én fashion? Mogen we die twee woorden eigenlijk wel samen gebruiken? Maar natuurlijk! Vooral als het om camouflage fashion mondkapjes gaat. Dit prima subtiele ontwerp zal bij de meeste niet eens opvallen maar zal wel voor heel veel outfits dé beste keuze zijn. Dit mondkapje blend namelijk helemaal prima in bij bijna iedere casual outfit, zowel bij mannen als bij vrouwen. Daarnaast zal de kleur groen bij velen de ogen véél beter uit laten komen.

Nummer 1: Het Spijkerstof Mondkapje

Hét mondkapje van dit moment, als we het dan over fashion mondkapjes hebben, is natuurlijk het spijkerstof mondkapje. Een van de meest verkochte stofsoorten ter wereld (hell, er zijn zelfs handtassen van deze stof) en super om te combineren bij zo goed als iedere outfit die bestaat. Wist je dat er zelfs zo’n 45 miljoen spijkerstof broeken per jaar verkocht worden alleen al in Nederland? En dat er wereldwijd zelfs een twee miljard denim broeken verkocht worden?

Dus, dé perfecte keuze bij jouw outfit? Het Spijkerstof Mondkapje ;)!

Voor iedereen een keus.

Zoals je ziet zijn er meer dan genoeg leuke fashion mondkapjes te vinden om jouw outfit helemaal af te maken. Nieuwsgierig naar nog meer vette ontwerpen? Neem eens in kijkje op onze overzichtspagina met alle toffe mondkapje ontwerpen.
fashion mondkapjes

Op zoek naar je eigen ontwerp mondkapjes? Kijk dan bij onze partner DrukHuis.com

Menu