Als ondernemer wil je ondernemen, de deuren van je zaak opengooien en alle gemiste dagen van de intelligente lockdown inhalen. Je trouwe klanten vragen wanneer je weer volledig heropent, je personeel popelt om weer aan de slag te gaan en je producten liggen te wachten op een nieuwe eigenaar. Nu moet je nog zorgen voor een coronavrije werkplek, die veilig toegankelijk is en voldoet aan de richtlijnen van het RIVM.

De coronacrisis drukt zijn stempel op ondernemend Nederland. Na de intelligente lockdown staat ons ‘het nieuwe normaal’ te wachten: een anderhalvemetersamenleving die mogelijk jaren blijft bestaan. Zo lang wil jij je bedrijf natuurlijk niet sluiten. Kuchschotjes bieden de oplossing: een beschermende ruit van plexiglas tussen je medewerkers en de klanten om de kans op besmetting te minimaliseren. Van een investering in onze kuchschermen heb je lang profijt. De aanpassing in je bedrijfsruimte is klein, maar levert een groot resultaat op.

De werking van een kuch schot is eenvoudig: het kuchschot houdt de overdracht van aerosolen tegen, wanneer mensen hoesten of niezen. Mocht de hoester besmet zijn met het coronavirus, dan bereikt dit virus de persoon aan de andere kant van het kuchscherm niet. Op deze manier is zowel de klant als de medewerker beschermd tegen virusoverdracht. Bovendien laat je door het plaatsen van de plastic schotten duidelijk zien hoe hoog jouw bedrijf de veiligheid en de gezondheid van je medewerkers en bezoekers in het vaandel heeft staan.

Gemakkelijk in gebruik

De preventieschermen van KuchSchotjes.nl zijn geschikt voor allerlei werksituaties: van noodbalie tot contactberoep tot auto. Zo bieden we kuchschermen voor een veelheid aan winkels, maar ook countertops voor nagelstudio’s, autocovers voor taxi’s en rijscholen of terrasschermen voor de horeca. Je hebt ruime keuze uit countertops van plexiglas of met een afwerking van karton. Liever een hangend kuchscherm? Ook die bieden we aan. Roll-up banners voor tijdelijke bescherming en buizenframes voor kantoorwerkplekken behoren ook tot de mogelijkheden. Neem eens een kijkje in de webshop om al onze kuchschotjes te ontdekken.

Door de vorm van onze kuchschotjes blijft het mogelijk om de balie te gebruiken zoals je gewend bent. De uitsparingen in het glas maken het mogelijk om contant geld aan te nemen. Ook kunnen producten dwars door het glas worden gescand. De kuchschotjes zijn esthetisch bescheiden: ze doen hun werk zonder de aandacht van de bezoeker te trekken. Bovendien zijn ze eenvoudig te reinigen.

Uiteraard is het mogelijk om een preventiescherm op maat aan te vragen. De vormen, soorten en maten verschillen, maar de werking blijft hetzelfde: altijd beschermend en effectief. De installatie van onze kuchschotjes is doorgaans eenvoudig. De meeste kuchschermen zijn erop gemaakt om zelf neer te zetten op de gewenste plaats. Mocht je een grotere, complexere aanpak nodig hebben om je hele zaak veilig en coronavrij te houden, dan is montage door KuchSchotjes.nl mogelijk.

Wanneer staat jouw kuchschot op de balie?

De tijd is aangebroken om je zaak te heropenen en veilig het persoonlijke contact met je klanten weer aan te halen. Hoe eerder je de geschikte kuchschotjes voor jouw zaak hebt geïnstalleerd, hoe eerder je ‘het nieuwe normaal’ kunt omarmen en als vanouds je werk kunt oppakken. Bij Kuchschotjes.nl staat het bestelgemak voorop. Je kiest eenvoudig jouw gewenste preventiescherm uit het ruime assortiment in onze webshop, en binnen vijf tot zeven dagen ontvang je jouw plexiglas ruit voor op de balie, in de auto of op kantoor. Aan de slag!

Stel jij maatwerk meer op prijs of heb je vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zitten tijdens kantooruren klaar om je telefonisch te woord te staan.

Menu